AKAD Resmi Web Sitesi

• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • blue color
  • green color
Home FORUM

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

SELAMLAR ve TEŞEKKÜRLER
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: SELAMLAR ve TEŞEKKÜRLER
SELAMLAR ve TEŞEKKÜRLER 5 Ay, 4 Hafta önce Karma: 0
SAYIN AKAD YÖNETİMİ,
SİTENİZE ÜYELİĞİMİ ONAYLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞBERİ, "TÜRK ÇOBAN KÖPEKLERİ" İLE İLGİLİ ÖRGÜTLERİN DAYANIŞMASI VE BİR BİRLİK OLARAK ÖRGÜTLENMELERİNİ SAVUNDUM.BAZI KAVRAMLARDA FARKLI GÖRÜŞLERİN SAHİBİ OLMAMIZ DOĞALDIR. ANCAK ULUSAL IRKLARA KARŞI DUYDUĞUMUZ SEVGİ VE SORUMLULUK, BİZLERİ AYNI AMAÇTA BULUŞTURUYOR. ZAMAN SÜRECİ İÇİNDE, BİLİMİN GÖSTERDİĞİ YOLDA ORTAK DOĞRULARA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM.
"TÜRK ÇOBAN KÖPEĞİ AKBAŞ"LARLA İLGİLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK AMACIYLA, SİVRİHİSAR İLÇEMİZDE ULUSAL BAZDA, HAZİRAN AYI BAŞLARINDA BİR PANEL VE (TİGEM) İN KARACABEY TESİSLERİNDE KASIM AYI BAŞLARINDA 1. ULUSLARARASI "TÜRK ÇOBAN KÖPEĞİ AKBAŞ" SEMPOZYUMU YAPILMASI GÖRÜŞÜ, (TİGEM), AKHİSAR VE SİVRİHİSAR DERNEKLERİNİN ORTAK GÖRÜŞÜDÜR.
TARTIŞMA DOĞRUYA ULAŞMANIN, EN AZINDAN YAKLAŞMANIN EN GEÇERLİ METODUDUR. GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRMENİZİ RİCA EDER SAYGI VE SELAMLARIMI SUNARIM.
AKHİSAR ve SİVRİHİSAR DERNEKLERİ ONURSAL BAŞKANI
DOĞAN KARTAY
dogankartay
Fresh Boarder
Gönderiler: 13
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:SELAMLAR ve TEŞEKKÜRLER 5 Ay, 3 Hafta önce Karma: 3
Doğan Bey merhabalar,

Nasılsınız? Hemen cevap yazamadık çünkü dün yönetim kurulunun toplanarak sizin davetiniz dahil bir kaç noktayı konuşması gerekiyordu. Bahsi geçen organizasyonlara seve seve katılmak ve destek vermek isteriz. Çerçeve belirlendikçe ayrıntılar konusunda konuşmak isteriz. Bizleri de davet ettiğiniz için teşekkürler.

KIF'e yönelik sorularınızı biz sadece AKAD olarak kendimizle alakalı olanları cevaplamayabileceğimizden dolayı federasyonun kendi sitesi olan www.kif.gen.tr üzerinden sormanızı tavsiye edeceğiz.

Saygılar
İlker Ünlü
ilkerunlu
Yönetici
Gönderiler: 36
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Üste gitSayfa: 1